luni, 19 ianuarie 2009

Dureri in minte: cea mai deprimanta zi din istorie

Am adormit 2 ore pe la 18.00, m-am trezit si in mail am gasit motivul pentru care azi nu mi-au iesit planurile asa cum speram si am picat doborat de inamicul somn, asa devreme. Azi a fost CEA MAI DEPRIMANTA ZI DIN ISTORIE. Psihologul Cliff Arnall, despre care am auzit in articolul "gluma" de pe 9 AM a facut cercetari intense, pentru ca sa descopere ceea ce, intelepciunea noastra populara stia demult: LUNEA NICI IARBA NU CRESTE. Asta ne trebuia noua domnule Arnall, adica deja avem 365 de sarbatori intr-un an, pentru ca avem o abilitate uluitoare de a uni spatiile dintre sarbatori cu alte zile de mini-sarbatoare, pe sistemul "ma pregatesc de pasti, din martie, ca sa fie bine". Acum, dumneata vii si spui ca ai reusit sa gasesti o formula pentru a afla cea mai trista zi din viata oamenilor? Esti sanatos dom-le? Alta sarbatoare? Dar cel mai nasol an nu l-ai calculat sefu'? Eventual sa stim de el si sa il petrecem cu ****, respectiv ***** in sus, in casa, sub patura, in fata televizorului sau a calculatorului. 9 AM are echipa de traducatori "profesionisti", care au fost selectati de la sculul ov inglish al domnului Iliescu. Iata un articol din presa de afara. Nu zice nimic de ziua de 19 ianuarie, spune doar ca lunea e trista, iar 24 ianuarie, va fi cea mai nasoala zi, dar si pentru aia trebuie sa indeplinesti niste conditii, povestite acolo de muiuc asta de Arnall. E incredibil cat de natural au fost tastate randurile astea la inceputul articolului: Daca te-ai trezit cu fata la cearceaf si te simti picat in butoiul cu melancolie, sa stii ca nu esti singurul care are astazi aceste stari. Potrivit expertilor, ziua de luni, 19 ianuarie 2009 este decretata una dintre cele mai depresive zile din istorie.
Daca nu mai ai chef de munca, daca esti un redus obosit, daca in loc sa mergi spre mijloacele de transport aglomerate, vrei sa te arunci inapoi in pat, stai linistit, majoritatea isi doresc si o sa faca asta. Maine vei fi concediat, dar asta conteaza prea putin, ceea ce conteaza cu adevarat este ca trebuie facuta o revolutie, un jihad ceva. Prea multa lume nu isi doreste din suflet sa plece la munca dimineata si statistic vorbind, dupa cercetarile domnului doctor Arnall lunea e zi blestemata, dar nu numai lunea, toata luna, tot anul, toata viata, trebuie sa o traim pe plaja in Hawaii, TOTI. Poate apar altii aici, in Romanica sa munceasca. Chinezii. Aia nu au aparut deja? A inceput migratia spre Hawaii?

2 comentarii:

  1. De ce nu ai anuntat si tu cu o zi mai devreme? Faceam undeva o intalnire de gradul 4 si se rezolvau toate problemele. Apropo? Ce faci de revelion? :))hai zambeste ca suntem in 20 :D O zi frumoasa...productiva chiar

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam, la fel. De revelion, astept cel mai deprimant an din istorie:)

    RăspundețiȘtergere