vineri, 5 decembrie 2008

Peisaj de pasaj

Pasajul de la universitate a fost si inca mai este un subiect delicat pentru autoritatile Bucurestene. Mai intai au fost intarziate foarte mult lucrarile, apoi a venit Oprescu sa dea din maini pe teve ca Nicolae Ceausescu si au inceput sa se miste treburile, totusi s-au miscat atat de bine incat a fost inclusa si o doza de adrenalina in reparatia pasajului despre care vorbim. Pasajul este acum aproape gata, urmeaza curand ca la cele patru intrari sa fie taiate bilete pentru patinaj artistic. La prima zapada, suprafata lucioasa va deveni numai buna pentru asa ceva. Finalul lucrarilor este si el special, prin faptul ca odata ce cobori in pasaj un iz innecacios te izbeste peste nas, apoi cand dai si tu sa respiri aer, caiile respiratorii refuza sa primeasca moloz si praf. E Romanica, e Bucuresti, e tarisoara noastra, respectiv frumoasa noastra capitala, anul 2008 spre 2009. Inca o chestie care nu are nici o legatura cu pasajul alunecos de la universitate: terminati fratilor cu obsesia asta de a spune "Sarbatori Fericite" la tot pasul, cu 3 saptamani inainte de event. Ele sunt fericite si fara sa am alergie la aceste doua cuvinte.

3 comentarii:

  1. nu mai fi suparat pe tara ta, nu vezi ca e criza la nivel international, pana la anu murim toti loviti de stres :D

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte fericit cand ma gandesc la tara mea si sper ca pana la anul sa moara toti stresatii, loviti de criza de idei

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ai inteles treaba cu ideea. Repet, ideea e ca, oricat de mult s-ar stradui Dumnezeu, dintr-o coasta nu are cum sa iasa ceva bun!

    RăspundețiȘtergere