marți, 23 septembrie 2008

Cazare gratis in Bucuresti, doar fata!

Cazarea in Bucuresti reprezinta o problema arzatoare in aceasta perioada, dar in acelasi timp apar pentru unii, oportunitati de a-si gasi sufletul pereche, in schimbul asigurarii cazarii pentru o tanara domnisoara, care are nevoie de un acoperis deasupra capului in capitala. E grele la Bucale cu cazarea, dar uite ca apar solutiile:

No 1: Primul specimen, la 40 de ani declara ca inchiriaza garsoniera unei studente pentru…sunteti atenti, da? Pentru PRIETENIE. Cum suna asta…adica nea’ Gogu asta la 4j de ani este dispus sa isi fac prieteni noi, disperat chiar, pentru ca ofera o garsoniera moka in Bucuresti pentru asta:


No 2: In al doilea caz ajungem deja la un nivel superior. Este vorba de o cazare de lux, adica nu mai merge orice pitipoanca, trebuie sa fi vazut filmul “Frumoasa venetiana” si sa stie, sa satisfaca capriciile lui fly_over_m, un tip civilizat, educat, cu 30 de primaveri la activ. A, si sa fie inteligenta (ha, ha, ha). Inteligenta, adica proasta si maleabila, nu? Daca luam definitia din dictionar, clar da cu virgula. E tare asta cu “relatie discreta de ambele parti”. Adica or sa fie bestii in calduri, dar sa nu se gandesca vreodata fata ca ar putea avea o relatie, are cazare si cam asta e. Trist, nu?:


No 3: Asta e cel mai tare. In primul rand, a confundat rubrica de inchirieri cu aia de matrimoniale, asta daca nu cumva cauta sa inchirieze o femeie. Apoi, este fenomenal cum pleaca omul de la “colega” si ajunge la “eventual casatorie”. Vorbeste de o “camera”, o are sau urmeaza sa porneasca impreuna cu colega la cautat? Prea ambiguu, si de ce doar SMS? O fi timid si nu face fata unei conversatii telefonice…

7 comentarii:

  1. Deci noi vedem doar "bou1", "bou2" si "bou4". Ce s-a intamplat cu "bou3"? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La Bou4 a iesit un pic sters anuntul in urma print screen-ului si de asta am renuntat la el, oricum tot o fetita cauta si el, ii oferea cazare si spera ca ea sa se gandeasca la casatorie..eventual cu el:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Speram ca macar unul sa sune ceva de genul: "Eu ofer doar cazare. Pentru casatorie, cititi restul anunturilor." :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt, sunt, tot felul, pentru toate gusturile:)

    RăspundețiȘtergere
  5. si in prostitutie trebuie sa existe creativitate, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal: trebuie sa fii creativ ca sa le atragi in aceasta meserie si ele trebuie sa fie creative pentru a ramane mult timp in joc

    RăspundețiȘtergere